XW Production AB

Vi tror att du inte har snubblat över den här sidan av misstag. Ingen gör. Det finns förmodligen en anledning till varför du är här. Är du intresserad av design, produktion eller kanske specialdesignade båtmodeller? Då är du på rätt plats. Om du vill ha sagor och försäljningsslogans kan vi tyvärr inte hjälpa dig, men det finns gott om webbplatser där för att hjälpa dig med det. XW Production designar och bygger alla möjliga saker enligt kundens begäran: från idéer och skisser på en servett till färdiga produkter.

Vi har tillsammans mer än 40 års erfarenhet och har designverktyg och produktionskunskaper för att göra dina idéer levande under samma paraply.

Våra båtmodeller utvecklas på samma sätt: i nära samarbete med användare som har specifika behov och idéer om slutprodukter. Vi utvecklar för människor som har höga krav på kvalitet och vill att deras produkt eller båt ska hålla oavsett förhållanden.

Vi tror att alla idéer är bra idéer tills inte annat bevisats; så, om du vill att din produktutvecklingsdröm ska gå i uppfyllelse, ring oss eller skicka ett e-postmeddelande för att se hur vi kan hjälpa dig.

Våra båtmodeller

Om du är intresserad av en genomsnittlig båt, med en genomsnittlig prestanda och en genomsnittlig design, kan det vara så att du inte är på rätt sida just nu. XW Production designar och tillverkar specialdesignade båtar för speciella behov. Vår vanliga kund har vanligtvis en speciell begäran och de brukar söka efter den speciella båten för att passa deras speciella behov. Så om du letar efter något speciellt är du på rätt plats.

Med fördelen med egen design och produktion bygger våra utvecklade båtmodeller på kundernas egna önskemål, inte tvärtom. Från de första skisserna till den slutliga produkten genomförs idéen och kundens önskan. Detta innebär att vi kan utforma båten och skrovet för olika hastigheter och olika uppgifter, olika lastförhållanden, göra olika layouter, flyttbar utrustning, hållare, modifieringar etc.

Detta slutar med att båten har funktioner som inte finns någon annanstans på marknaden, men som sagt kommer den inte att vara genomsnittlig, den kommer att vara speciell.

Har du en uppfattning om den perfekta båten som du inte har hittat på marknaden eller på vår webbplats? De andra båtmodellerna har utvecklats från idé till slutprodukt enligt kundens begäran, så prova och det kan vara din modell som utvecklas därefter.

Våra båtmodeller

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.